Käynti valmentajan luona on takana, kahden viikon tauon jälkeen. Kahdessa viikossa oli pudonnut 3.7 kg ja kuukauden kokonaispudotus on 8.1kgwink. Nyt voi itseään vähän taputtaa olalle. Aamupainoa jos seurataan, niin matkaa sinne 65kg ei taida olla enää kuin kymmenen kiloa...jos sitäkään. Ja alle 70 kg häämöttää jo viiden kilon päässä. Se voi tulla nopeammin kuin uskoiskaan...

Vähän tuleva loma mietityttää...no ehkä menen ohjeilla eli elän pusseilla matkaan saakka ja sitten sen neljä päivää syön mitä lystää. Pelottaa vaan se miten maha reagoi..ei oo nimittäin kivaa olla reissussa, jos maha vaivaa. Jospa vähän tutkin netistä oisko tästä jotain tarkempaa infoa.

Tiistainen pilates meni ihan häneks. Ilmeisesti vähäinen energia sai lihakset tärisemään aivan hervottomasti...ja puolessa välissä tuli ihan älyttömän paha, oksettava olo. Oli kyllä hilkulla etten joutunut lopettamaan kesken. Voi toki olla sitäkin, kun hartiossa rupeaa veri kiertämään ja kuonat lähtee liikkeelle. On nimittäin ennenkin tullut paha olo, kun on tehnyt selkää ja hartioita rentouttavaa jumppaa.

Pussitellen jatkan eli en muuta mitään. Voi muuten olla, että tuo rasvattoman maidon lisääminen päiväruokaan tais olla hyvä juttu, koska painon putoaminen on aavistuksen jopa kiihtynyt. Kurkkua olen tosin pätkän syönyt nyt lähes päivittäin.

Olisi kyllä kiva jos metabolinen ikäkin laskisi...se on ainoa arvo missä ei ole mitään muutoksia. Mutta se tulee kuulemma vauhdilla alas siinä vaiheessa kun paino saadaan alle 70kg.