JIhaa! Kuusi päivää kului ja painoa katosi 3kg!yes Tämä tosiaan toimii.

Toinen viikko on nyt virallisesti alkanut ja edelleen hyvä fiilis jatkuu. Ensimmäinen viikonloppu pelotti jo etukäteen ja mielessäni mietin, miten ihmeessä selviydyn. Muu perhe viettää lauantaisin karkkipäivää eikä tämäkään viikonloppu ollut poikkeus. Ihan hyvin pystyin katsomaan kaksikin vuokraelokuvaa ilman leffanameja karkin tuoksuisessa olkkarissa...muiden pussien rapinan ja mässytyksen säestyksellä.
Kaupunkireissukin sujui oikein mallikkaasti.. kahvilassa kuppi kahvia ja kivennäisvesipullo. Vähän kyllä juuri paistettu croissant sai veden herahtamaan kielelle, mutta ylpeänä itsestäni katselin perheen herkuttelua. Heillä ei ole paino-ongelmia, joten antaa toisten nauttia. Kyllä minäkin vielä joskus saan nauttia tuoreen kahvileivän...se ei vaan ole vielä.
Konsultin kanssa tein suunnitelmia tulevaisuudelle. Olen nyt vakaasti päättänyt mennä puhtaalla kuurilla ainakin sen 4 viikkoa. Jos sisu kestää, niin saatan jopa vetää sinne lokakuun puoleen väliin. Jos en pysty, niin sitten en pysty. Tiukalla asenteella ja tukijoukkojen kannustuksella olen päättänyt pysyä ruodussa. Onneksi kukaan ei yritä puhua minua ympäri repsahtamaan.

Tämä on niin paljon helpompaa, kuin joku pisteiden laskeminen tai ruokien punnitseminen... tai se, että pitää syödä vain tiettyjä ruokia ja vielä valmistaa niitä vain itselleen . Viimetalvisten munakkaiden ja tofuvokkien kokkaaminen oli niin rasittavaa! En tosiaan aio enää koskaan palata siihen. Tästä selviydyttyäni syön sitä mitä muutkin, mutta kohtuudella...eiköhän tämä reilut 11 vuotta kestänyt raskaus ole aika saada päätökseen ja "pera" saa syntyä... Kotiruoassamme tuskin on mitään vikaa, kun muut perheenjäsenet eivät ole ylipainoisia. Samalla tavalla kuitenkin syödään.

Huomenna on arki ja maanantai. Töissä ohjelman noudattaminen on niin helppoa. Palasiksi pilkottuna kolme maanantaita edessä tiukalla kuurilla! ei paha.