Ei tää voi olla oikeesti näin helppoacheeky. Eilisen vetämättömän päivän jälkeen tämä päivä on lähtenyt rullaamaan jo ihan uudella sykkeellä. Ei juili päätä, ei oo kylmä, ei oo nälkä.. vichyä olen ryystänyt jo varmaan lähes litran. 

Eilen illalla aloitin sen odottamani pilateksen. Se olikin aivan ihanaa. Mikä parasta siinä ei  tullut hiki eikä sykkeet nousseet kovasti. Kuulemma alun harjoittelun jälkeen hikikin nousee pintaan, kun oppii tekemään liikkeet oikein ja tehokkaasti. Nyt se oli vain mukava ja rentouttava tunti muuten aika takkuisessa päivässä.

Autolla tulin tänäänkin töihin. Tosin olihan minulla roudattavana sixpacki lidlin sitruunakuplavettä. Ei olisi pyörän tarakalla oikein kulkenut. Ja toisaalta, mitä sitä repimään itseään, kun näin on hyvä olo. Energiaa on kuitenkin niin vähän käytössä ettei hikiurheilu taida nyt kuulua tämän kuun ohjelmaan. Katsellaan sitten kun saa jo jotain oikeaa ruokaa syödäkseen. 

Nyt alkaa jo ajatukset rullailla perjantaissa. Ensimmäinen mittaus ohjelman aloituksen jälkeen. Toivottavasti jotain on myös lähtenyt...mitään ylimääräistä en tosin ole suuhuni pistänyt. Oikeastaaan jos tämä fiilis pysyy, niin kyllä tämän jaksaa. Aamukamman ajattelin hankkia...enää 26 pvää. Tosin jos tulokset kuukauden kuluttua eivät ole sitä mitä pitäisi, niin sitten jatkan sisulla syyslomaan saakka. Silloin olisi 7 viikkoa ykköstasolla. No, jos nyt pitäisi tavoitteena sitä 4 viikkoa.

Sitä miten helppoa on olla syömättä ja tuntematta nälkää ihmettelen kovasti. Kello on kohta taas 12 ja  en ole syönyt sitä ensimmäistäkään pussia. Tämä aamulla paastoaminen sopii minulle hyvin ja siten saan säästettyä enemmän evästä iltapäivään ja iltaan. Onkohan tämä ok? Pitääpä kysyä... itseasiassa tänään pitäisi tulla puhelu konsultilta. Lupasi soittaa ti-ke, että miten menee. Katsotaan nyt soittaako.

Illalla konsultti soitti ja juttelimme pitkään olotilasta, kuurista ja liikunnasta. Suositteli syömään ensimmäisen annoksen jo aikaisemmin, jotta kroppa saa energiaa tasaisesti koko päivän. Liikuntaa ei tarvitse harrastaa, jos ei jaksa tai kykene. En siis ota stressiä siitä etten pyöräile töihin.

Ruokaa oli helppo tehdä perheelle. Tein muun perheen rakastamaan, omaa inhokkiruokaani eli kalaa. Ei todellakaan tehnyt mieli edes maistaa. Mies sai toimia koemaistajana. Lupasin perheelle, että saatte varmasti kalaa seuraavan kuukauden aikana useamminkin. Sitä paitsi, sen uunilohen valmistaminen vasta helppoa oli..ei mun tarvinnut edes koskea koko eväkkääseen. Gourmeetahan siitäkin tuli, kun latasin reilusti mausteita, tuoretta tilliä, ruokakermaa ja purkin greme fraichea... ei tullut napinoita. Hyvää oli ja koirakin sai maistiasia. Kylläpä se lipoikin huuliaan sen aterian päätteeksi. 

Hyvillä mielin huomiseen!