Eilisestä ei muuta sanottavaa, kuin voihan väsymys. Jostain syystä nälkä vaivasi koko päivän ja oli kylmä ja väsynyt olo. Mutta mihinkään en sortunut. Olisikohan parin tunnin kynsihoito tehnyt tehtävänsä? Sinä aikana ei tullut juotua yhtään...

Päivä kymmenen lähti käyntiin edellisen päivän jälkimainigeissa. Aamu oli hankala ja väsymys painoi päälle. Töihin päästyäni energisyys on lisääntynyt. Onneksi illalla on edessä pilates ja ilta menee muutenkin vauhdilla. Sitten voikin suunnata katseet viikon puoliväliin. Nyt on vähän sellainen odottava fiilis. Mulla on sellainen tunne, että tämä toinen viikko saattaa olla jopa ensimmäistä haastavampi. Ainakin eilen koin ensimmäistä kertaa tunteen, että haluaisin ruokaa, pureskeltavaa ruokaa. Toki kaikki tuoksut käyvät voimakkaina nenään ja vesi herahtaa kielelle herkeämättä. 

Vähän suunnittelin käyväni hakemassa ketosticksejä apteekista, niin näkisin onko tässä kyse ketoosista vai meneekö elimistöni edes sellaiseen tilaan... Ehkä pieni happihyppely tekisi muutenkin terää. Tässä pöydän ääressä kun istua nököttää, niin ei ihmekään jos on ryytynyt olo. 

Olen ryhtynyt kehittelemään itselleni palkkiojärjestelmää...kuulostaa hienolta, mutta jollain mukavalla on itsensä palkittava. Listalla on kampaajalla käynti (edellisestä 9.12.11..öö on vierähtänyt tovi), kasvohoito, hierontaa ja pääpalkinto lienee uudet vaatteet! Nyt sitten toivotaan tuloksia, että pääsen edes tänä vuonna kampaajalle...

Olen edelleen jättänyt makkarat mittaamatta. Voi olla, että tulee vielä suuri harmitus, kun ei voi seurata kehitystä muuta kuin vaa'an lukemia tuijottamalla. 

Näillä mennään seuraavaan kertaan!