Matka jatkuu ilman mullistavia muutoksia olotilassa. Hyvin jaksaa arkipyörityksen pussiruoan voimalla. Reilu kilo oli taas perjantaina tippunut painoa lihasmassaa oli tullut 700g lisää eli kiinteytymistäkin on tapahtunut mukavasti. Saldo kolmelta viikolta on nyt kuusi kiloa. Olo on niin hyvä, että taidan jatkaa täyspaastolla vielä pari viikkoa. 

Berliinin matka on edessä lokakuun 18, ja silloin kyllä haluaisin syödäkin jotain oikeaa ruokaa. Ehkäpä pihvi salaatilla ja kasviksilla...ja punaviiniä... joo, kuulostaa hyvältä suunnitelmalta. Jos kerran ei ole mikään pakottava tarve syödä mitään, niin nautitaan tästä olotilasta niin kauan kuin pää vain kestää. Ja totta puhuakseni se voi kyllä kestää ihan sinne jouluun saakka. 

Tavoite on nyt asetettu Cambridge konsulttini taholta 65 kg:oon...itse olen kyllä tavoittelemassa 57 kiloa. No, jos nyt ensin tuon 65 saavutan... siihen ei oikeastaan ole kamalan pitkä matka enää ja se tuntuu kovin realistiselta.cheeky. Ohjeeksi sain juoda rasvatonta maitoa pussien lisäksi. Enhän mä mitään maitoa pysty juomaan, joten sekoitin maidon pirtelöksi. Tuli muuten herkullinen pirtelö! Todella paksu ja kuohkea koostumus. Varmaan johtui sauvasekoittimesta... rasvaton maitohan vaahtoutuu...

Viikonloppuna perhe taas kerran mussutti karkkia ja herkkuja sohvalla ja minä sain tyytyä haistelemaan ihania tuoksuja. Muutaman (muistaakseni 4) pikkuruisen täysxylitol pastilin söin, jotta suussa olisi hetken vähän raikkaampi olo.

 
weight.png