Näin se neljä viikkoa hurahti! Uskomatonta, miten helposti...juhlan kunniaksi söin tänään pätkän kurkkua ja muutaman palan vesimelonia.
Suolaiset sopat rupesivat viime viikolla tökkimään niin rankasti, että päätin siirtyä täysin pirtelölinjalle. Sorry vaan Cambridge, mutta niitä keittojen koostumuksia ja makuja voisi oikeasti vähän kehittää, hint hint!no Makua ja vähän lisää ravintoa olen lisännyt käyttämällä yhteen pirtelöön päivässä veden sijasta pro maitoa. Kaloreita ei tule kuin reilu 100 päivässä lisää, mutta pirtelö siirtyy ihan uudelle tasolle...on todella hyvää sauvasekoittimella vatkattuna.

Puntarissa käynti jäi tältä viikolta väliin itsestä riippumattomista syistä, mutta korvasin menetetyn käymällä terveysmessuilla kehonkoostumusmittauksessa. Ja olihan se paino laskenut taas kilon tai vähän päälle. Kotivaaka näytti kyllä tänä aamuna niin mukavia tuloksia, että koko päivä meni naama muikeassa virneessä. Kympin rikkoutuminen alkaa jo olla ihan hollilla. Kotivaa'an mukaan tasan 10 kg on tavoitteeseen, jonka konsultti mulle asetti. Omaan tavoitteseen on sitten huomattavasti pidempi matka. Mutta kymmenen kiloa jäljellä   ja olen normaalipainossa!  Kyllä se jouluun mennessä on varmasti mahdollistawink

<a href="http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9k8y0d/">
<img border="0" src="http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w9k8y0d/weight.png"></a>